INSTAL·LACIONS

A continuació podeu veure la informació dels llocs on realitzarem les activitats d'aquest estiu:

CASAL DE COLÒNIES DE BINICANELLA (BUNYOLA)

Ubicació: 
Coordenades GPS: 39°40'07.6"N / 2°41'47.9"E
Cotxe particular
Palma – Palmanyola – Binicanella. A 15 km de Palma, accessible per la MA-2030, direcció a Bunyola. A la rotonda, cal girar a l’esquerra direcció a la MA-2030, km 2.5 (passades les vies del tren de Sóller), i a pocs metres hi trobarem la casa de colònies. Si venim des de Palmanyola, en el mateix sentit de la marxa trobarem una senyal que ens indica l'entrada al camí de Binicanella voltant a l'esquerra.

El camí d'entrada és estret i només hi cap un cotxe. En el mateix camí hi ha varis llocs perquè es pugui retirar el cotxe perquè passi el que ve en sentit contrari.

Mapa:
En aquest enllaç trobareu el mapa de situació: https://goo.gl/maps/NrJ6TySJJrDGf3cN9

Com és la casa de colònies?
El Casal de Colònies de Binicanella es troba als peus de la Serra de Tramuntana, en el municipi de Bunyloa, a 15 min. de Palma. El casal ha estat reformat integralment el 2019.

Es tracta d'una casa típica de Mallorca, de caracter rural. És un conjunt d’edificacions amb unes tres hectàrees de zona naturalitzada i apta per a desenvolupar-hi tot tipus d’activitats relacionades amb la naturalesa, la pràctica esportiva, el joc i el lleure. La casa està envoltada de muntanya i camps, així com d’oliveres i d’ametllers i alguna àrea de pinars. Al costat, hi trobem un camp de futbol de terra, grans esplanades, zona de jocs i piscina.

La casa disposa d'habitacions de 4 a 12 places amb bany, menjador, sala d'activitats i taller. També destaca el gran espai exterior per a jocs i activitats.

Aquest casal serà el lloc on realitzarem totes les colònies d'Ed. Infantil i Ed. Primària.

CAPACITAT: 64 places (pendents de la normativa de prevenció de la covid que determini si hi ha restriccions en la capacitat del casal)

La casa     


Les habitacions

El menjador

La piscina

Els exteriors 2 ACAMPADA D'ESO 
HIPOCAMPO (CALES DE MALLORCA)

Hipocampo és un alberg rural i campament ubicat a Cales de Mallorca.
La zona de càmping té una capacitat per 25-30 tendes, cuina, menjador per a 100 persones, banys i dutxes, piscina i pistes esportives.


  3 CAMP DE VOLUNTARIAT PER 3r i 4t ESO
JARDÍ NATURALISTA, SANTUARI DE LLUC (ESCORCA)

Pendent d'afegir la informació

Aquest serà el lloc on realitzarem el camp de treball per a 3r i 4t ESO.