INSTAL·LACIONS

A continuació podeu veure la informació dels llocs on realitzarem les activitats d'aquest estiu:

CASAL DE COLÒNIES DE BINICANELLA (BUNYOLA)

Ubicació: 
Coordenades GPS: 39°40'07.6"N / 2°41'47.9"E
Cotxe particular
Palma – Palmanyola – Binicanella. A 15 km de Palma, accessible per la MA-2030, direcció a Bunyola. A la rotonda, cal girar a l’esquerra direcció a la MA-2030, km 2.5 (passades les vies del tren de Sóller), i a pocs metres hi trobarem la casa de colònies. Si venim des de Palmanyola, en el mateix sentit de la marxa trobarem una senyal que ens indica l'entrada al camí de Binicanella voltant a l'esquerra.

El camí d'entrada és estret i només hi cap un cotxe. En el mateix camí hi ha varis llocs perquè es pugui retirar el cotxe perquè passi el que ve en sentit contrari.

Mapa:
En aquest enllaç trobareu el mapa de situació:Casal de colònies Binicanella

Com és la casa de colònies?
 
El Casal de Colònies de Binicanella es troba als peus de la Serra de Tramuntana, en el municipi de Bunyloa, a 15 min. de Palma. El casal ha estat reformat integralment el 2019.

Es tracta d'una casa típica de Mallorca, de caracter rural. És un conjunt d’edificacions amb unes tres hectàrees de zona naturalitzada i apta per a desenvolupar-hi tot tipus d’activitats relacionades amb la naturalesa, la pràctica esportiva, el joc i el lleure. La casa està envoltada de muntanya i camps, així com d’oliveres i d’ametllers i alguna àrea de pinars. Al costat, hi trobem un camp de futbol de terra, grans esplanades, zona de jocs i piscina.

La casa disposa d'habitacions de 4 a 12 places amb bany, menjador, sala d'activitats i taller. També destaca el gran espai exterior per a jocs i activitats.

Aquest casal serà el lloc on realitzarem totes les colònies d'Ed. Infantil i Ed. Primària.La casa     


Les habitacions

El menjador

La piscina

Els exteriorsACAMPADA D'ESO 

CAMPAMENT DE BINIPARRATX (MENORCA)


Com és el campament?

El campament de Biniparratx es troba en la zona sud-est de l'illa, entre les urbanitzacions de Cap d'en Font i Binidalí. Se situa a pocs metres del Camí de Cavalls i de cales com Es Racó Blanc i la cala de Biniparratx. Una mica més allunyades es troben les platges de Binisafuller i Binibeca.

 

El campament disposa de moltes zones per realitzar diferents tipus d'activitats, un petit teatre exterior, camp de futbol, camp de bàsquet, zones de jocs, zona d’ ombra, piscina. 

 

 


Les tendesLa piscina